Verzenden

 • Gratis thuisbezorgd door PostNL

  Bracepoint vindt het erg belangrijk de beste service te verlenen. Daarom wordt je bestelling geheel kosteloos verzonden via PostNL.

  Als je op werkdagen voor 14:00u een bestelling hebt geplaatst, dan wordt deze die zelfde dag nog verzonden.  Normaal gesproken wordt deze dan de volgende dag geleverd. Heb je op zaterdag, zondag of een feestdag besteld, dan wordt de bestelling de eerstvolgende werkdag verzonden.*
  * Levering is afhankelijk van PostNL.

  BEZORGER GEMIST

  Ben je niet thuis, dan wordt het pakket bij buren afgeleverd. Wil je meer weten over bezorgmomenten en wat er gebeurt als je niet thuis bent?

  •     PostNL Pakketbezorging
  •     PostNL Pakket volgen

 • Levertijd en feestdagen

  Tijdens enkele feestdagen is het voor Bracepoint niet mogelijk de boodschap "Werkdagen voor 14.00 uur besteld, morgen in huis" waar te maken, daarom is je bestelling op enkele feestdagen niet de volgende dag al in huis. Onze excuses hiervoor.

  VERWACHTE VERTRAGING

  Op dit moment zijn er geen feestdagen die invloed hebben op de levertijd.
  Let op: levering is altijd afhankelijk van de afhandeling bij PostNL.

  BESTELLING VOLGEN

  Zodra jouw pakket bij ons de deur uitgaat ontvang je een e-mail met een Track & Trace code. Op deze manier kun je jouw bestelling altijd volgen.

 • Bestelling volgen

  Als je een bestelling plaatst bij Bracepoint, ontvang je wanneer deze verwerkt wordt een bevestiging van je bestelling. Zodra jouw pakketje met daarin jouw bestelling verstuurd wordt, ontvang je een e-mailupdate met daarin een link naar de Track en Trace code van je bestelling. Wanneer je klikt op deze link, kun je de status van je bestelling volgen.

  IS ER IETS MISGEGAAN?

  Dan adviseren we je contact op te nemen met onze klantenservice. Zij kunnen je helpen met je pakket. Vergeet je ordernummer niet bij de hand te houden.

  •     Contact opnemen met Klantenservice
  •     PostNL Pakket volgen