Push care Enkelbrace

De Push care Enkelbrace is verkrijgbaar in 5 maten en een linker en rechter uitvoering. Voor de juiste maat: plaats de voet in een hoek van 90 graden t.o.v. het onderbeen. Meet vervolgens de omtrek rond de hak en wreef van de voet zoals aangegeven in de tekening. In de tabel staat de juiste maat behorende bij de voetomtrek.

Push care Enkelbrace

 

Push med Enkelbrace

De Push med Enkelbrace is verkrijgbaar in 5 maten en een linker en rechter uitvoering. Voor de juiste maat: plaats de voet in een hoek van 90 graden t.o.v. het onderbeen. Meet vervolgens de omtrek rond de hak en de wreef van de voet zoals aangegeven in de tekening. In de tabel staat de juiste maat behorende bij de voetomtrek.

Push med Enkelbrace

 


Push med Enkelbrace Aequi Flex

De Push med Enkelbrace Aequi Flex is verkrijgbaar in 3 maten en een linker en rechter uitvoering. Voor de juiste maat: plaats de voet in een hoek van 90 graden t.o.v. het onderbeen. Meet vervolgens de omtrek rond de hak en wreef van de voet zoals aangegeven in de tekening. In de tabel staat de juiste maat behorende bij de voetomtrek.


Maatname Push med Enkelbrace Aequi Flex

 

Push ortho Enkelbrace Aequi

De Push ortho Enkelbrace Aequi is verkrijgbaar in 3 maten en een linker en rechter uitvoering. Voor de juiste maat: plaats de voet in een hoek van 90 graden t.o.v. het onderbeen. Meet vervolgens de omtrek rond de hak en wreef van de voet zoals aangegeven in de tekening. In de tabel staat de juiste maat behorende bij de voetomtrek.

Maatname Push ortho Enkelbrace Aequi

 


Push ortho Enkelbrace Aequi Junior

De Push ortho Enkelbrace Aequi Junior is verkrijgbaar in 1maat.

Push ortho Enkelbrace Aequi Junior

 


Push care Kniebrace

De Push care Kniebrace is verkrijgbaar in 5 maten. Voor de juiste maat: plaats het bovenbeen in een hoek van 90 graden t.o.v. onderbeen. Meet vervolgens de omtrek op het smalste gedeelte onder het kniegewricht zoals aangegeven in de tekening. In de tabel staat de juiste maat behorende bij de knieomtrek.

Push care Kniebrace

 


Push med Kniebrace

De Push med Kniebrace is verkrijgbaar in 5 maten. Voor de juiste maat: plaats het bovenbeen in een hoek van 90 graden t.o.v. onderbeen. Meet vervolgens de omtrek op het smalste gedeelte onder het kniegewricht zoals aangegeven in de tekening. In de tabel staat de juiste maat behorende bij de knieomtrek.

Push med Kniebrace

 


Push med Patellabrace

De Push med Patellabrace is verkrijgbaar in 1 maat.

Push med Patellabrace

 


Push care Polsbrace

De Push care Polsbrace is verkrijgbaar in 4 maten en een linker en rechter uitvoering. Voor de juiste maat: meet de omtrek van de pols zoals aangegeven in de tekening. In de tabel staat de juiste maat behorende bij de polsomtrek.

Push care Polsbrace

 


Push med Polsbrace

De Push med Polsbrace is verkrijgbaar in vier maten en een linker en rechter uitvoering. Voor de juiste maat: meet de omtrek van de pols zoals aangegeven in de tekening. In de tabel staat de juiste maat behorende bij de polsomtrek.

Push med Polsbrace Splint

 


Push med Polsbrace Splint

De Push med Polsbrace Splint is verkrijgbaar in vier maten en een linker en rechter uitvoering. Voor de juiste maat: meet de omtrek van de pols zoals aangegeven in de tekening. In de tabel staat de juiste maat behorende bij de polsomtrek.

Push med Polsbrace Splint

 


Push ortho Duimbrace CMC

De Push ortho Duimbrace CMC is verkrijgbaar in 4 maten en een linker en rechter uitvoering. Voor de juiste maat: meet rond de middenhand onder de knokkels van je vingers zoals aangegeven in de tekening. In de tabel staat de juiste maat behorende bij de middenhand omtrek.

Push ortho Duimbrace CMC

 


Push med Elleboogbrace

De Push med Elleboogbrace is verkrijgbaar in 5 maten. Voor de juiste maat: strek de elleboog. Meet de omtrek rond de elleboog zoals aangegeven in de tekening. In de tabel staat de juiste maat behorende bij de elleboog omtrek.

Push med Elleboogbrace

 


Push med Elleboogbrace Epi

De Push med Elleboogbrace Epi is verkrijgbaar in 1 maat.

Push med Elleboogbrace Epi

 


Push care Rugbrace

De Push care Rugbrace is verkrijgbaar in 6 maten. Voor de juiste maat: meet de omtrek van de taille zoals aangegeven in de tekening. In de tabel staat de juiste maat behorende bij de omtrek van de taille.

Push care Rugbrace

 


Push med Rugbrace

De Push med Rugbrace is verkrijgbaar in 6 maten. Voor de juiste maat: meet de omtrek van de taille zoals aangegeven in de tekening. In de tabel staat de juiste maat behorende bij de omtrek van de taille.

Push med Rugbrace

 


Push care Nekbrace

De Push care Nekbrace is verkrijgbaar in 2 omvangsmaten en 2 hoogtematen. Voor de juiste maat: houd het hoofd recht en leg de centimeter van achter de hals over de adamsappel zoals aangegeven in de tekening. In de tabel staat de juiste maat behorende bij de halsomtrek.

Push care Nekbrace

 


Push med Nekbrace

De Push med Nekbrace is verkrijgbaar in 2 omvangsmaten en 2 hoogtematen. Voor de juiste maat: houd het hoofd recht en leg de centimeter van achter de hals over de adamsappel zoals aangegeven in de tekening. In de tabel staat de juiste maat behorende bij de halsomtrek.

Push med Nekbrace

 


Push med Schouderbrace

De Push med Schouderbrace is verkrijgbaar in 3 maten. Voor de juiste maat: meet de borstomvang 5 centimeter boven de hoogte van de afhangende elleboog zoals aangegeven in de tekening. In de tabel staat de juiste maat behorende bij de borstomvang.

Push med Schouderbrace

 


Push med Schouderbrace Plus

De Push med Schouderbrace Plus is verkrijgbaar in 3 maten en een linker en rechter uitvoering. Voor de juiste maat: meet de borstomvang 5 centimeter boven de hoogte van de afhangende elleboog zoals aangegeven in de tekening. In de tabel staat de juiste maat behorende bij de borstomvang.

 

Push med Schouderbrace Plus

 

Push Sports Enkelbrace Kicx

De Push Sports Enkelbrace Kicx is verkrijgbaar in drie maten in een linker- en rechteruitvoering. Kies de juiste bracemaat op basis van je wreefomtrek en je schoenmaat.

Maatname Push Sports Enkelbrace Kicx

 

Push Sports Enkelbrace 8

De Push Sports Enkelbrace 8 is verkrijgbaar in drie maten in een linker- en rechteruitvoering. Kies de juiste bracemaat door de volledige omtek van de middenvoet te meten.

Maatname Push Sports Enkelbrace 8

 

Push Sports Duimbrace

De Push Sports Duimbrace is verkrijgbaar in 3 maten en een linker- en rechter uitvoering. Voor de juiste maat meet je rond de middenhand, onder de knokkels van je vingers.

Maatname Push Sports Duimbrace

 

Push Sports Patellabrace

De Patellabrace is verkrijgbaar in één maat, universeel voor links en rechts.

Maatname Push Sports Patellabrace

 

Push Sports Kniebrace

De Push Sports Kniebrace is verkrijgbaar in vier maten, universeel voor links en rechts. Kies de juiste bracemaat door de volledige omtrek van het onderbeen net onder de knie te meten.

Maatname Push Sports Kniebrace

 

Push Sports Polsbrace

De Push Sports Polsbrace is verkrijgbaar in drie maten in een linker- en rechteruitvoering. Kies de juiste bracemaat door jouw pols op te meten.

Maatname Push Sports Polsbrace

 

Push Sports Polsversteviger

De Polsversteviger is verkrijgbaar in één maat in een linker- en rechteruitvoering.

Maatname Push Sports Polsversteviger

 

Push Sports Elleboogbrace

De Elleboogbrace is verkrijgbaar in één maat, universeel voor links en rechts.

Maatname Push Sports Patellabrace